студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Какви са условията за кандидатстване и на какви критерии трябва да отговарят кандидатите?

Условия за кандидатстване и критерии за кандидат студенти

Какви са условията за кандидатстване и на какви критерии трябва да отговарят кандидатите?
Има ли възрастово ограничение?
Основно изискване на всички колежи е кандидатите да имат диплома за завършено средно образование и да владеят Английски език. Нивото на Английски трябва да е достатъчно добро, за да могат кандидатите да водят разговор, да пишат и четат.

Повечето колежи не изискват сертификат за владеене на Английски език, а сами подготвят и провеждат свои вътрешни тестове и интервюта. Някои колежи предпочитат и изискват сертификат B2.

За заем, който покрива семестриалните такси, няма ограничения във възрастта. Но за заем за издръжка, кандидатите трябва да са под 60 годишна възраст.

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование