студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Какъв е ангажиментът на Evolution AtoZ ltd към студентите?

Ангажиментът на Evolution AtoZ ltd към кандидат студентите

Какъв е ангажиментът на Evolution AtoZ ltd към студентите?
Нашият ангажимент към всички кандидати започва с подготовка и изготвяне на необходимите документи за кандидатсване, попълване на application forms както към колежа, така и към Student Finance.

Съдействие изцяло при процеса на кандидатсване , както и към всички възникнали обстоятелства по време на обучението.Нашата компания е официален представител на LSBM, Anglia Ruskin University, DG College и др и поддържа тясно сътрудничество със съответните колежи през целия процес на кандидатстване и обучение.

През периода на обучение на всеки студент възникват различни казуси, които се стремим да разрешим чрез добрата си комуникация с всички звена на образователните и финансови институции.Ангажимента на Evolution AtoZ ltd към всеки един от кандидатите и вече настоящите студенти, приключва тогава когато той се дипломира.

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование