студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Разходи за развлечения?

Разходи за развлечения и забавления на студенти в Англия

Разходи за развлечения?
Разходите за развлечения отново зависят от това колко често смятате да разпускате. Едно ходене на кино ще ви струва между 7 и 10 паунда, а в театър – от 25 нагоре. За да влезете в клуб или пъб ще платите между 5 и 20 паунда, отделно ще трябва да включите в сметките и консумацията.

Да отидете в заведение с жива музика ще платите от 10 паунда нагоре за вход, а за концерти цените са много по-високи. Удоволствието да си купите диск с новия албум на любимия изпълнител ще ви струва между 8 и 12 паунда, а ако искате да вземете нов филм под наем, ще платите около 3,50.

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование