студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Разходи за транспорт?

Разходи за транспорт на студенти във Великобритания

Разходи за транспорт?
Разходите за транспорт зависят от това, къде ще живеете и на какво разстояние ще се намира работата ви и колежът. Транспортът във Великобритания се плаща на разстояние – например, цената на билета за автобус зависи от това, докъде пътувате.

По-евтино е да се възползвате от услугите на лондонския градски транспорт; таксита и други частни превози излизат по-скъпо. Ако пътувате всеки ден, ще е добре да си направите пътническа карта за седмица, месец или за какъвто период от време прецените, че ви устройва.

Имайте предвид, че цената на картата и билетите за градския транспорт зависят от зоните, в които пътувате, така че в едни зони ще ви е по-евтино, в други – по-скъпо. Все пак, за да ви излязат сметките, тук можете да предвидите много грубо около 100-150 паунда на месец за пътуване. Студентите ползват намаление на транспорта, което е около 30% от цената на седмичната карта за пътуване..

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование