студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Тежестта на тези дипломи в очите на британския работодател

Признати дипломи и официални документи за британския работодател

Тежестта на тези дипломи в очите на британския работодател
Дипломата за завършено образование или квалификация е необходимо условие за започване на работа. Тежестта на тези дипломи се измерва в покриване на условията на работодателите, изискващи определени квалификации за започване на работа.

Истинската тежест обаче, се определя от личностните качества на кандидатите, това какво могат да правят и какъв опит имат. Със сигурност квалификациите, които студентите получават в различните образователни институции са с различна тежест в очите на работодателите.

Определено бих препоръчал на всички да се възползват от вече изградения положителен имидж на London School of Business and Management, който от години работи в партньорство с Northampton University, както и Anglia Ruskin University.

Качеството на обучението е доказано, условията за провеждане на лекции и упражнения са едни от най-добрите в Лондон, библитеките разполагат с богат набор от литература, необходима за развитието на всеки студент.

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование