студентски програми
+447711034074
Услуги за кандидат студенти за обучение в Англия
студентско обучение Students cap
ФИНАНСИРАНО ОБРАЗОВАНИЕ
за развитието на вашата кариера
Висши учебни заведения във Великобритания

Това заем ли е или безвъзмездна помощ?

Заеми и безвъзмездна помощ за студенти във Великобритания

Това заем ли е или безвъзмездна помощ?
След някои промени, които Student Finance въведе, вече почти цялата сума за лично финансиране и таска на колежа са под формата на студентски заем и малка част от парите са безвъзмездни.Изплащането на заема обаче започва едва когато студента завърши и започне да печели повече от 25000 паунда на година.

Ако дохода му е под 25000 паунда, заемът не се изплаща. Давността на заема е 30 години.Има допълнителна помощ за самотни родители, както и възможност за изплащане на част от разходите за детска градина, ако студента може да докаже,че детето му ходи в регистрирана по Ofsted градина.

Ако напуснете Обединеното кралство, вноските ви ще се определят според приходите в държавата в която живеете.

Evolution AtoZ ltd e компания, представител на следните  колежи и университети  в Лондон, Великобритания.
Anglia Ruskin Univeristy London
London Bridge Business academy
London School of Business and Management.
David Game College 
Harrow College
Kensignton Business College
Нашата цел е да ви запознаем с възможностите за безплатно образование и финансиране по време на следването Ви на територията на Великобритания, както и с всички подробности по установяването Ви и живота в UK.
Колежите,  с които работим предлагат различни специалности в сферата на бизнеса, правото и модата, като всички бакалавърски  и магистърски  програми са финансирани от Student Loan Company.
Колежите предлагат и HND програми, които осигуряват директен прием  за степен Бакалавър и са подходящи за студенти, чието ниво на английски не е сертифицирано от IELTS, Cambridge или TOEFL.
В нашият сайт ще откриете различни възможности за продължаване на Вашето образование в Англия, независимо дали вече сте завършили една или две години в Български университет или сега завършвате средно образование.
 
London
Бихме искали да насочим Вашето внимание към университети, колежи и образователни институции, които предлагат високо качество на обучение и възможности за по-успешна реализация.
За повече информация относно Вашето образование в престижни колежи и университети в Англия
London Образование